Ficatei Gytty

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 60 g kaizer
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 300 ml supa oase
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa , ardeiul( daca e de doua culori e si mai frumos), rosia si marul se taie julien.

Punem la prajit intr-un wok kaizerul apoi adaugam ficateii . Cand sunt gata prajiti adaugam ceapa , ardeiul si rosia si lasam asa vreo 5 minute sa se caleasca bine si ele.

Adaugam supa de oase si marul si lasam sa scada pina ramane ca un sos mai gros. La sfarsit adaugam oregano si rozmarinul si lasam sa mai dea un clocot.

Servim ficateii cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez .

De aici m-am inspirat cu reteta :

http://reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/ficatei_de_pui_gytty-3729/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise