Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250gr fidea chinezeasca
  • 250gr piept de pui(2,3bucati)
  • 200gr muguri de soia in conserva
  • 100gr bambus in conserva
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 1 ceapa verde potrivita
  • 5,6 ciupercute champignon
  • un praf de ghimbir
  • sos de soia
  • ulei(de masline),sare,piper

Mod de preparare

Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile se pot taia in patru).Mugurii de soia si bambusul se scurg de zeama si se pastreaza.Ceapa se pune in uleiul incins si se caleste pana incepe sa prinda culoare.Se adauga puiul taiat bucatele,condimentat cu sare,piper si ghimbir si se rumeneste.(sa prinda o culoare aurie)Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.Peste ceapa si puiul rumenit,se adauga restul de legume.Se caleste totul la foc iute,amestecand continuu.Cand s-au patruns legumele,se poate adauga fideaua si se amesteca bine.Inainte de a se lua de pe foc se adauga sosul de soia dupa gust.Se amesteca totul bine 2,3min si e gata de servit.E o reteta super buna si sanatoasa.Sper sa va placa.POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise