File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cescuta ulei de masline
  • 2 fileuri de cod
  • 1 ceapa taiata fidelute
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 2 cartofi taiati cubulete
  • cateva buchetele de brocoli
  • sare si piper dupa gust
  • Sos:
  • 10-15 ciupercute
  • 200g smantana
  • marar,sare,piper

Mod de preparare

Se pune cescuta de ulei intr-o tava,se aseaza fileurile de peste,ceapa,morcov,cartofi,brocoli,sare piper si o cescuta de apa.Se da la cuptor.

In acest timp punem la fiert ciupercutele,cam 1o-15 min, le calim in putin ulei,punem smantana,sare piper si marar.

Cam in acest timp e gata si pestele din cuptor.

Se scoate cate o portie de peste cu legume pe farfurie,se toarna sosul de smantana cu legume si se orneaza cu o feliuta de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise