File de pangasius la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati de file de pangasius
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • piper si ienibahar boabe
  • o foaie de dafin
  • zeama unei lamai
  • o cescuta de vin alb
  • o lingurita de ulei de palmier

Mod de preparare

Tapetam un vas de yena cu ulei de palmier. Asezam pestele in vas, asternem ceapa si morcovul feliate. Condimentam, stropim cu zeama de lamaie. Adaugam vinul si dam la cuptorul incins pentru 40 minute.

Atentie,vasul de yena se va introduce odata cu suportul pe care il asezam in cuptor, caci altfel e posibil sa plesneasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise