File de pangasius la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati de file de pangasius
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • piper si ienibahar boabe
  • o foaie de dafin
  • zeama unei lamai
  • o cescuta de vin alb
  • o lingurita de ulei de palmier

Mod de preparare

Tapetam un vas de yena cu ulei de palmier. Asezam pestele in vas, asternem ceapa si morcovul feliate. Condimentam, stropim cu zeama de lamaie. Adaugam vinul si dam la cuptorul incins pentru 40 minute.

Atentie,vasul de yena se va introduce odata cu suportul pe care il asezam in cuptor, caci altfel e posibil sa plesneasca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise