File de peste cu menta si coriandru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 file de peste mare(platica sau biban)
  • 1 lingura coriandru pisat
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura menta tocata fin
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 kg iaurt
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentrui marinata:Incredientele (in afara de peste) se pun intr-un castron si se bat bine pina la omogenizare.

Fileul de peste se pune intr-un platou adinc, se toarna peste el amestecul de sus si se lasa la marinat o ora. Se scoate pestele din marinata si se zvinta cu hirtie absorbanta, dupa care se pune pe carbuni sau pe gratarul cuptorului si se lasa 20-30 min pina se rumeneste pe ambele parti. Pestele trebuie sa-si piarda sucul.

Preparat pentr 6 persoane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise