File de peste cu menta si coriandru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 file de peste mare(platica sau biban)
  • 1 lingura coriandru pisat
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura menta tocata fin
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 kg iaurt
  • 1/2 ceasca ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentrui marinata:Incredientele (in afara de peste) se pun intr-un castron si se bat bine pina la omogenizare.

Fileul de peste se pune intr-un platou adinc, se toarna peste el amestecul de sus si se lasa la marinat o ora. Se scoate pestele din marinata si se zvinta cu hirtie absorbanta, dupa care se pune pe carbuni sau pe gratarul cuptorului si se lasa 20-30 min pina se rumeneste pe ambele parti. Pestele trebuie sa-si piarda sucul.

Preparat pentr 6 persoane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise