File de Salau Maitre D Hotel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru peste
  • Salau file 200gr
  • Somon fume 50 gr
  • Sare, piper, condiment de peste
  • Pentru Unt Maitre D Hotel
  • Unt 150 gr
  • Sare, piper alb,
  • sos worchester 20ml
  • Mustar 50 gr
  • Lamaie 1 buc
  • Patrunjel putin pt gust

Mod de preparare

Pregatiti fileul de Salau pe o farfurie. Apretatil cu un prosop de hartie pana devine uscat.

Condimentati cu sare , piper si condiment de peste.

Asezati fileul de somon afumat pe fileul de salau apoi rotitil facand o roata mare si stapungeti cu o frigaruie de bat.

Pregatiti cuptorul la 180gr C.

Pentru untul Maitre D Hotel pregatiti un bol unde asezati untul si toate incredientele de mai sus.

Mixatile cu un tel sau mixer de mana pana se omogenizeaza apoi puneti o lingura de acest unt condimentat peste roata de salau.

Introduceti in cuptor si lasat cam 30- 35 de minute. Acest peste il puteti servi cu acel sos Beurre Blanc.

Va doresc o pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise