FILE DE SOMON CU SOS DE LAMAIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon
  • 8 ciuperci proaspete
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 lamai
  • 1-2 lingurite zahar
  • sare si piper

Mod de preparare

Se prepara pestele la gratar cateva minute,este gata foarte repede.Legumele se spala,se taie si se pregatesc tot la gratar.

Se prepara sosul din 3-4 lamaii care se pune intr-o tigaie la foc cu putin ulei de masline,se adauga 1-2 lingurite de zahar,sare si piper si se tin pe foc pana se omogenizeaza compozitia.Se pune pestele pe platou,iar deasupra se toarna sosul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise