File de somon sub crusta de piper

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de somon
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel mic
  • 1 bulb mic de fenicul
  • frunzele de la 1 ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri boabe de piper colorat
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie fasii.

Boabele de piper se zdrobesc usor si se pun intr-un castron.

Pestele se spala, se stropeste cu zeama de lamaie si se tavaleste prin boabele de piper.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele cate 3 minute pe fiecare parte.

Legumele se repartizeaza pe 2 farfurii iar deasupra se aseaza fileurile de somon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise