FLORI DE MAI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 OUA,200 GRAME ZAHAR PUDRA.3 BUDINCI DE CAPSUNI SAU CIOCOLATA CARE SE FOLOSESC IN LOC DE FAINA, 1 PRAF DE COPT.
  • CREMA 250 GRAME UNT , 150 ZAHAR PRAF,3 GALBENUSURI,50 ML ROM,
  • SPUMA DE ALBUSE: 3 ALBUSE, 150 GRAME ZAHAR PUDRA.

Mod de preparare

ALBUSURILE SE BAT SPUMA TARE, SE ADAUGA, ZAHARUL, PRAFUL DE BUDINCA SI APOI 3 GALBENUSURI.

SE COACE BLATUL

DUPA CE SE RACESTE SE TAIE IN 2 SI SE INSIROPEAZA CU ROM

CREMA SE FREACA UNTUL PENTRU A SCOATE APA SI SE PUNE PESTE GALBENUSURILE FRECATE CU ZAHARUL SE ADAUGA ROMUL.

SE ORNEAZA CU SPUMA DIN 3 ALBUSE BATUTE PE ABURI SI AMESTECATE CU 150 GRAME ZAHAR PUDRA

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise