FLORI DE MAI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 OUA,200 GRAME ZAHAR PUDRA.3 BUDINCI DE CAPSUNI SAU CIOCOLATA CARE SE FOLOSESC IN LOC DE FAINA, 1 PRAF DE COPT.
  • CREMA 250 GRAME UNT , 150 ZAHAR PRAF,3 GALBENUSURI,50 ML ROM,
  • SPUMA DE ALBUSE: 3 ALBUSE, 150 GRAME ZAHAR PUDRA.

Mod de preparare

ALBUSURILE SE BAT SPUMA TARE, SE ADAUGA, ZAHARUL, PRAFUL DE BUDINCA SI APOI 3 GALBENUSURI.

SE COACE BLATUL

DUPA CE SE RACESTE SE TAIE IN 2 SI SE INSIROPEAZA CU ROM

CREMA SE FREACA UNTUL PENTRU A SCOATE APA SI SE PUNE PESTE GALBENUSURILE FRECATE CU ZAHARUL SE ADAUGA ROMUL.

SE ORNEAZA CU SPUMA DIN 3 ALBUSE BATUTE PE ABURI SI AMESTECATE CU 150 GRAME ZAHAR PUDRA

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise