Foi de tort usoare

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 4 galbenuse
  • 1/2 pahar de nuca sau migdale macinate
  • 1/4 pahar de cacao sau faina de pasca(matza)

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la foc potrivit sau slab 160 de grade.Se bat albusurile spuma se adauga sucul de lamaie si pe urma zaharul si se bat pina devine o spuma tare. Se freaca galbenusurile deoparte si se adauga la spuma usor sa nu o sparga. Se amesteca nucile cu cacao si se adauga usor pina compozitia este omogena.Se unge otava rotunda de tort de 24cm se toarna compozitia sa fie uniforma si se da la copt 2-2/12 pina ce se coace. Tortul este copt cind deasupra este putin mai tare. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua.Se pot umple cu diferite creme.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise