Foietaj cu ou

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru fiecare persoana este nevoie de 2 foi de foietaj
  • 1 ou de persoana
  • ulei pentru prajit, sare

Mod de preparare

Se taie foietajul in patrate de marimea unei farfurii de supa, se pune intr-o farfurie de supa si se sparge un ou si se sareaza. Se impaturesc marginile ca un plic si cu grija se pune in tigaia cu ulei incins. Se rumenesc frumos si se servesc imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise