Foietaj cu roşii şi brânză

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  •  o roşie mare
  •  100 grame mozzarella sau caşcaval
  •  jumătate de castravete crud
  •  1 Knorr Salad Dressing cu Ardei şi Verdeţuri
  •  3 linguri de ulei
  •  câteva frunze de busuioc proaspăt sau de susai

Mod de preparare

 Se spală roşia, se taie în felii groase (roşia se poate opări şi apoi curăţa de pieliţă).

 Brânza se taie în felii subţiri. Se spală bine castravetele, nu se curăţă de coajă, se feliază şi el.

 Se prepară Knorr Salad Dressing cu Ardei şi Verdeţuri potrivit indicaţiilor de pe ambalajul produsului. Se lasă câteva minute.

 Se pun bucăţele de brânză şi cele de castravete, se toarnă dressing, se pun iar bucăţele de brânză şi castravete, iar dressing, şi tot aşa. Se decorează totul cu frunze de busuioc sau susai, spălate în prealabil.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise