"Fried brinjal"-Vinete calite:reteta sri lankeza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 vinete mici
  • -1 ceapa mica taiata pestisori
  • -cateva frunze de curry( eu am avut uscate)
  • -1 lingurita boia iute(chilly)
  • -1/2lingurita curcuma
  • -sare dupa gust
  • -ulei pentru prajit

Mod de preparare

Vinetele se spala , se taie in rondele subtiri si se usuca folosind un prosop de bucatarie.

Se adauga putina apa la boia,sare si curcuma, numai cat sa se obtina o pasta groasa, cu care se ung vinetele .

Se calesc vinetele in mult ulei intr-o tigaie wok pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta de bucatarie.

In acelasi ulei se caramelizeaza ceapa cu frunzele de curry pana ia o culoare aurie.

Se adauga vinetelor calite si se amesteca.

Se serveste cu orez sau cu paine Indiana”chappati”.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise