Frigărui asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 750 g carne de vaca
  • 750 g carne de porc
  • 200 g ardei gras
  • 100 g ceapa
  • 250 g rosii
  • sare.

Mod de preparare

Carnea se portioneaza în bucati mici de cca 6 la portie. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele, ardeii se curata de cotoare, se spala si se taie felii patrate, rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Se pregatesc frigăruile de sirma unse cu putina grasime si se înfig pe fiecare frigare rinduri alternative cu bucati de carne si ardei, ceapa, rosii. Frigaruia astfel pregatita se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intorc pe toate partile. Cind sint gata, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura de legume preferata. Se pot pregati frigarui si cu bucati de carne de ovine, alternind cu ficat, ciuperci, maruntaie de miel etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise