Frigarui de cartofi cu rozmarin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - cate 2 cartofi/persoana
  • - 2 crengute rozmarin
  • - 2-3 linguri ulei de masline
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca.

Ii decojim apoi.

Crengutele de rozmarin le spalam si le rupem acele , lasandu-le doar pe cele din varf.

Stropim un vas termorezistent cu putin ulei si infigem crengutele de rozmarin in cartofi, ca si frigaruile.

Asezonam cartofii cu sare si piper si presaram deasupra lor rozmarinul pe care l-am rupt.

Pulverizam putin ulei pe cartofi si ii dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 ce grade C, pina cand se rumenesc cartofii.Sa nu uitati sa-i intoarceti pe ambele parti.

Dupa ce sunt copti, putem servi cartofii alaturi de ce ne place....eu i-am servit alaturi de ceapa rodie, masline , rosii si porumb.

Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise