Frigarui de cartofi cu rozmarin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - cate 2 cartofi/persoana
  • - 2 crengute rozmarin
  • - 2-3 linguri ulei de masline
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja de jumatate si ii lasam putin sa se raceasca.

Ii decojim apoi.

Crengutele de rozmarin le spalam si le rupem acele , lasandu-le doar pe cele din varf.

Stropim un vas termorezistent cu putin ulei si infigem crengutele de rozmarin in cartofi, ca si frigaruile.

Asezonam cartofii cu sare si piper si presaram deasupra lor rozmarinul pe care l-am rupt.

Pulverizam putin ulei pe cartofi si ii dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 ce grade C, pina cand se rumenesc cartofii.Sa nu uitati sa-i intoarceti pe ambele parti.

Dupa ce sunt copti, putem servi cartofii alaturi de ce ne place....eu i-am servit alaturi de ceapa rodie, masline , rosii si porumb.

Pofta mare sa aveti !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise