Frigărui de pui marinate

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri cu mustar
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita rasa piper macinat
  • un pahar vin alb sec

Mod de preparare

Carnea se spala,se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant si se taie cubulete.Usturoiul se taie fin.Facem o marinata din miere,mustar,sos de soia ,ulei de masline,usturoi,sare,piper si vin.Amestecam bine dupa care turnam acest amestec peste cuburile de carne.Acoperim vasul si-l dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi cuburile din marinata,le tamponam cu un prosop absorbant pentru a indeparta excesul de marinata si trecem la montarea frigaruilor..Am asezat frigaruile astfel pregatite pe gratarul unei tavi in care am turnat o cana cu apa si am dat la cuptor.Se pot frige si pe gratar.Intoarcem din cand in cand frigaruile de pe o parte pe alta pana cand sunt bine facute.

Servim frigaruile calde alaturi de o garnitura..........eu am ales de data aceasta sa folosesc piure de cartofi.

Foarte bune!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise