Frigarui Haiducesti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg. carne de porc
  • - 100 gr. faina de porumb
  • - 3 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 - 4 rosii
  • - 3 lingurite de boia
  • - ulei de floarea soarelui
  • - piper

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.

Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de porumb , se pune din nou la fript pana primesc o culoare placuta.

Intre timp se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete mici, rosiile se taie felii. Totul se amesteca, se sareaza, dupa gust se adauga si piper .

Pe farfurie se aseaza salata si peste ea se pun frigaruii.Se serveste cald.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise