friptura breze din carne de pui si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui, ulei,morcovi, patrunjel si telina radacina,ceapa, ciuperci, usturoi,cartofi, sare,piper,
  • patrunjel verde, vin alb

Mod de preparare

Bucatile de pui se ianbusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa.Se adauga morcovii,ceapa,telina,patrunjel radacina,piper,550 ml de apa fiarta si se continua inabusirea cu vasul acoperit,pana ce carnea si legumele sunt fierte.Separat ,se inabusa ciupercile in 50 ml de ulei, se adauga sare si piper.

Cartofii se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ,apoi se adauga peste ciuperci.

Sosul rezultat din fierberea carnii cu legume se paseaza peste cartofi si ciuperci , se fierb 30 min.

Se adauga mujdei de usuturoi,vin, patrunjel verde ,bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise