Friptura de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan (partea inferioara si partea superioara)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 300gr ciuperci
  • 2 linguri boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura miere

Mod de preparare

Se fierbe pulpele 5 min (nu mai mult).

Se toaca legumele cubulete si se pun la calit in ulei de floarea soarelui.

Separat se pun pulpele in ulei de masline la prajit condimentate cu boia si piper unse cu miere de albine.

Se poate folosi Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi, daca se foloseste punga se poate da numai cu miere pupele daca doriti.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise