Friptura de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan (partea inferioara si partea superioara)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 300gr ciuperci
  • 2 linguri boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura miere

Mod de preparare

Se fierbe pulpele 5 min (nu mai mult).

Se toaca legumele cubulete si se pun la calit in ulei de floarea soarelui.

Separat se pun pulpele in ulei de masline la prajit condimentate cu boia si piper unse cu miere de albine.

Se poate folosi Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi, daca se foloseste punga se poate da numai cu miere pupele daca doriti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise