Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • boia sau bulion si o cana de apa.

Mod de preparare

Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care se pune sare si piper si se intoarce pe cealalta parte si se procedeaza la fel.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajeste in ulei pana devine ceapa sticloasa, dupa care se adauga boiaua sau bulionul (eu am folosit bulion) si cana de apa. Se da in clocot, apoi se toarna peste carnea de miel si se prajeste pana scade la cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise