Friptura de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc;
  • o ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • un morcov;
  • sare, piper, foaie de dafin, ienibahar;
  • 1 ceasca cu vin.

Mod de preparare

Asez carnea in tava, las sa se rumeneasca uniform, condimetez, adaug ceapa, usturoiul, morcovul taiat felii, o ceasca de apa si vinul. Las la cuptor pana scade sosul. Servim cu piure de cartofi si gogosar murat sau muraturi dupa placere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise