Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie.
Incalziti o tigaie cu o lingura de ulei si untul. Prajiti porcul pe toate partile pana devine auriu. Luati de pe foc si tineti la cald.
Intr-o tigaie incalziti restul de ulei si prajiti un minut ceapa. Adaugati ciupercile pentru 3 minute. Adaugati cherry-ul si lasati sa dea in clocot. Puneti smantana, amestecati putin, apoi feliile de carne si lasati pentru 5 minute la foc mic, atentie nu lasati sa fiarba pentru ca altfel va fermenta smantana.
Pregatiti fasolea verde astfel:
Intr-un castron amestecati faina cu berea foarte bine, puneti si putina sare. Dati fasolea prin aceasta compozitie. Puneti ulei intr-o tigaie cat sa acopere fasolea pe care o puneti in mai multe transe. Lasati sa se rumeneasca in jur de 2 minute. Scurgeti pe un prosop de hartie.
Puneti fasolea pe farfurie, putina sare daca nu are suficienta, putina zeama de lima, apoi o felie din friptura si sos de ciuperci deasupra. Puteti servi cu salata de vara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise