Friptura de porc la tava

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4cotlete de porc
  • 1plic de condimente pentru carne de porc
  • 1cana suc de rosii galbene
  • 3linguri ulei
  • 1crenguta de rozmarin
  • 4cartofi

Mod de preparare

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min;se serveste calda cu piure de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise