Friptura de pui cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui taiat in 8 bucati
  • 4-5 morcovi taiati jumatati
  • 2 cepe taiate felii groase
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri ketchup
  • 1/4 lingurita condimente amestecate
  • 1/4 lingurita cumin
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri suc de lamaie
  • un praf de chili
  • o lingura stafide
  • o cana apa
  • o lingura faina
  • sare si piper

Mod de preparare

Se combina toate ingredientele de mai sus si pe urma se aseaza intr-o tava. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul bine incins. Se coace o ora si jumatate, amestecind o data sau de doua ori. Se ia folia in ultimele 10 minute pentru a lasa puiul sa se rumeneasca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise