Friptura de pui cu orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g orez,
  • 1 cub concentrat de legume,
  • 8 pulpe de pui,
  • o lingura ulei de masline,
  • o ceapa tocata,
  • 1 catel de usturoi feliat,
  • o lingurita chimen,
  • o lingurita coriandru,
  • o lingura pantrunjel tocat,
  • o lamaie taiata felii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se pune orezul intr-o cratita cu 2-3 cani de apa si se adauga cubul de concentrat faramat. Apa trebuie sa depaseasca orezul cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, se lasa pe foc inca 15 min. Se incinge un gratar si se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper si condimente de pui cu ierburi aromate. Prajeste carnea cate 10 min pe fiecare parte sau pana ce este facuta pe gustul tau. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, se lasa pana devine usor maronie, se adauga usturoi si se mai lasa putin, se adauga chimenul, coriandrul si orezul. se amesteca bine, apoi se adauga si pantrunjelul. Se lasa pe foc cateva minute amestecand din cand in cand. Se serveste alaturi de friptura de pui si felii de lamaie. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise