Friptura de pui cu orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g orez,
  • 1 cub concentrat de legume,
  • 8 pulpe de pui,
  • o lingura ulei de masline,
  • o ceapa tocata,
  • 1 catel de usturoi feliat,
  • o lingurita chimen,
  • o lingurita coriandru,
  • o lingura pantrunjel tocat,
  • o lamaie taiata felii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se pune orezul intr-o cratita cu 2-3 cani de apa si se adauga cubul de concentrat faramat. Apa trebuie sa depaseasca orezul cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, se lasa pe foc inca 15 min. Se incinge un gratar si se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper si condimente de pui cu ierburi aromate. Prajeste carnea cate 10 min pe fiecare parte sau pana ce este facuta pe gustul tau. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, se lasa pana devine usor maronie, se adauga usturoi si se mai lasa putin, se adauga chimenul, coriandrul si orezul. se amesteca bine, apoi se adauga si pantrunjelul. Se lasa pe foc cateva minute amestecand din cand in cand. Se serveste alaturi de friptura de pui si felii de lamaie. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise