Friptura din piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata piept de curcan intreg
  • 1/2 lingurita pulbere de (sofran)curcum
  • 1/2 lingurita de piper macinat mare
  • boia rosie de ardei dulce
  • sare dupa gust
  • ulei de masline si 5-6 catei de usturoi intregi
  • 100 ml apa rece.

Mod de preparare

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile.

Adaugam apa rece si usturoil si inchidem oala cu capacul.

Fierbem cca 20 minute si apoi inchidem focul. Lasama asa sa mai fiarba inca 20 minute.

Se scoate pe un platou si se serveste cu garnituri diverse si salata de cruditati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise