Friptura din piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata piept de curcan intreg
  • 1/2 lingurita pulbere de (sofran)curcum
  • 1/2 lingurita de piper macinat mare
  • boia rosie de ardei dulce
  • sare dupa gust
  • ulei de masline si 5-6 catei de usturoi intregi
  • 100 ml apa rece.

Mod de preparare

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile.

Adaugam apa rece si usturoil si inchidem oala cu capacul.

Fierbem cca 20 minute si apoi inchidem focul. Lasama asa sa mai fiarba inca 20 minute.

Se scoate pe un platou si se serveste cu garnituri diverse si salata de cruditati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise