Fursecuri bicolore

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 150g zahar
  • 200g margarina
  • 2 galbenusuri
  • o lingura cacao
  • o lingura smintina.

Mod de preparare

Din faina zahar, margarina,galbenusuri,framinti un aluat pe care il imparti in 2.Intr-o jumatate adaugi smintina si cacaua,iar cealalta ramine galbena.Dai aluatul la frigider pentru o jumatate de ora.Fiecare jumatate de aluat o imparti la rindul ei in 2 parti din care intinzi 2 foi.Pui o foaie maro si peste ea o foaie galbena si le rulezi(poti sa le pui si invers).Obtii astfel 2 rulade pe care le pui in frigider timp de o ora.Tai apoi ruladele felii de un centimetru grosime si le coci pe hirtie de copt timp de 12-15 minute,la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise