Alunele vin date prin masina facute praf.
Ouale si galbenusele se bat bine cu mixerul se adauga zahar si se bat bine pana se fac o crema albiciosa se adauga alunele macinate si mirodeniile si se amesteca usor.
Pe o tava se aseaza manjete mici si infiecare manjeta se pune cu o lingurita mingi de compozitie.
Se incalzeste cuptorul la 160 de grade si se coc fursecurile aproape 15 minute-sant uscate dar moi inauntru.
Se presoara cu zahar pudra si se pastreaza in cutie ermetic inchisa.
Sunt gustoase si foarte bune ptr festivitati - se pot tavali si prin ciocolata topita si lasate pe gratar sa se usuce.Se aseamana la gust cu macaroanele.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise