Fursecuri cu ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 85 gr unt
  • 1 ou
  • sare
  • 50 gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt amestecat in 150 gr faina
  • 100 gr ciocolata amaruie taiata bucati mici.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, iar din coca obtinuta se ia cu mana umeda o cantitate cat o nuca din care se formeaza fursecul ca un disc rotund. Se coace pe hartie de copt. Cand marginile devin maronii se scot cu atentie ca sunt foarte fragede.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise