FURSECURI CU RAHAT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 ml ulei
  • 2oo gr faina
  • 100 gr rahat
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 5 gr sare

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, rahatul se taie cuburi, galbenusurile se freaca cu putina sare, se adauga zaharul vanilat si zaharul pudra si se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga uleiul putin cate putin amestecand continuu, apoi se pune treptat si faina si se amesteca pana se formeaza un aluat moale. Pe o tava unsa cu ulei se vor modela cu mana, lingura sau posul mingiute din aluat care se vor orna punand pe fiecare fursec cate un cubulet de rahat {in cazul in care aluatul este prea tare se pot adauga o parte din albusuri batute spuma}.

Tava se introduce in cuptorul incins in partea de sus a cuptorului pentru aproximativ 10 min, insa trebuie urmarit in permanenta, pentru ca fursecurile se coc foarte repede - atunci cand marginea devine maronie sunt coapte. Dupa ce sau copt se scot pe o farfurie si se pudreaza cu zahar pudra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise