Fursecuri fragede cu levantica

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingura levantica
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 400 gr faina
  • 5 gr sare

Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zahar. Se adauga ouale si sarea.

Adaugam faina amestecata cu levantica si praful de copt si omogenizam cu o lingura pana se incorporeaza. Se introduce mixerul pentru 1 min in aluatul format pentru a se omogeniza bine toate ingredientele.

Se incalzeste cuptorul la 160 gr, tava se tapeteaza cu hartie de copt.

Compozitia formata se pune intr-un pos cu sprit (cornet de panza cu varf din inox) si se formeaza fursecurile dupa cum arata in poza.

Se introduce tava la cuptor si se lasa la copt la foc potrivit cca 15 min.

Cand devin aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa la racit.

Cand sunt complet racite se pun pe platou si se servesc.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise