Pui cu rosii si masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina-1,5 kg
  • rosii insucul lor un borcan-700ml
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • un borcan de 300ml masline(fara samburi)
  • sare piper negru
  • ulei
  • cite o felie de paine graham sau neagra la o portie cu grosimea de 3~4 cm

Mod de preparare

La acesta retesta este importanta ornarea

intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm inaltime /peste ea se toarna sos si se adauga carnea/painea trebuie

sa absoarba sosul.

1 asezam carnea taiata in bucatele nu prea mari in tava/ o saram/presaram cu piper/dam la cuptor 190 grade si o gatim semifabricat

2 rumenim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut

3 adaugam rosia faramitata si asteptam sa dea in clocot

4 adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan/ eu am cumparat la cintar si nu aveam suc

5 asezam carnea peste sos/ acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute/ adaugam sare dupa necesitate

Pofta buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise