Galuste cu rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru de apa cu 1 cub de supa de pui,
  • 200 de grame de faina de porumb (mamaliga),
  • 4 linguri parmezan,
  • 100 ml. smantana,
  • 700 g. rosii cherry,
  • frunze de menta;
  • Pentru vinegreta:
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • ierburi de Provence;

Mod de preparare

1.Se pune apa cu cu cubuletul de supa de pui la fiert. Se toarna malaiul,se lasa sa se ingroase la foc mic, amestecand regulat.Se adauga parmezanul si smantana.

Se amesteca bine si lasa sa se raceasca.

2.Folosind o lingura, se iau bile mici din mamaliga racita si in mijlocul fiecareia se pune o rosie cherry.Galustele obtinute se pun pe un platou.

3.Se prepara sosul vinegreta cu suc de lamaie, ulei de masline, sare si ierburi de Provence.

4.Se servesc chiftelutele cu sos de vinegreta si se orneaza cu menta proaspata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise