Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 varza rosie
  • 4 oua
  • 200 g branza
  • 6 linguri gris
  • 1 ceapa
  • 4 linguri amidon
  • nucsoara macinata
  • 1 ceapa verde
  • 4 cuisoare
  • 2-3 linguri ulei
  • 250 ml supa
  • 75 ml otet
  • 75 g nuci
  • sare
  • piper
  • zahar
  • marar verde

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute.

Varza se feliaza fasii.

Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.

Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.

Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul( cate un varf de cutit din fiecare)

Cartofii se decojesc( deja s-au racit putin), se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.

Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.

Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.

Se servesc alaturi de varza rosie.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise