Galuste de gris pentru supa de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 oua
  • un pumn de gris ( 5-6 linguri)
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma.

Se bat bine galbenusurile cu uleiul apoi se amesteca finut cu albusurile.

Intre timp punem intr-o craticioara supa sa fiarba.

Adaugam grisul peste galbenusuri, astfel incit sa se faca o compozitie nu prea tare, totusi mai grosuta.Cind e gata compozitia, trebuie si supa sa fie in clocot si cu o lingura rupem galustele in supa.

Le lasam 8 minute sa fiarba pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta alte 8 minute.

Dupa ce au fiert le lasam in supa destul de multa, sa se odihneasca macar 10 minute, acoperite. Vor creste foarte mult...

Tot secretul galustelor bine reusite , este uleiul pus in ele si timpul in care ele sunt lasate sa se odihneasca, dupa ce au fost facute ...

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise