Garnitura de hrisca cu sos de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cescuta hrisca
  • 2 cesti apa
  • o ceapa
  • capete de peste (cap, coada)
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper, oregano, foaie de dafin

Mod de preparare

Fierb hrisca in apa cu sare pana scade. Capetele de peste si legumele se fierb separat. Strecor supa de peste, pasez morcovul si pastarnacul, adaug hrisca fiarta. Condimentez, las sa scada, servim ca garnitura la peste prajit sau piftele din peste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise