garnitura de morcovi cu coriandru

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g morcovi taiati in felii groase
  • 3 linguri de ulei de masline
  • o legatura de coriandru(tocat mare)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

se fierb morcovii timp de 6 min, sau pana se inmoaie si se scurge de apa bine. se amesteca uleiul de masline, coriandrul si sucul de lamaieintr-un vas mai mare si se toarna morcovii peste,se adauga sare si piper dupa gust. se serveste cald sau fierbinte alaturi de miel, pui swau peste. pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise