Garnitura din conopida pentru fripturi.

Timp pregatire
2400 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 conopida.
  • -1 capatina de usturoi.
  • -100 ml ulei.
  • -3 linguri otet.
  • -3 linguri otet balsamic.
  • -sare.

Mod de preparare

-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute.

-Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel.

-Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt.

-Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte.

-Adaugam otetul si sare daca este necesar.

-Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise