- Gateste cu noi din 29 August 2005 -

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Multa pasiune pentru retete gustoase

Mod de preparare

29 August 2005-29 August 2015 ...au trecut 10 ani de colaborare,10 ani in care care am trecut de multă vreme de stadiul amabilităţilor şi al protocoalelor. 10 ani de experiență în bucătăria GUSTOS , acest site recunoscut pentru calitatea retetelor oferite.De la ei am invatat ca trebuie să mâncăm de trei ori pe zi, iar felurile de mâncare pe care le consumăm să conțină cinci legume și multe fructe de sezon. În ceea ce privește carnea, se spune că aceasta ar trebui consumată de două ori pe săptămână (se recomandă carnea albă fiindcă este mai ușoară la stomac). De asemenea,tot de pe Gustos.ro am aflat că nu este bine să mănânci desert zilnic, dar se recomandă un pahar de vin pe zi, iar în alimentația copiilor recomandă legume multe, lapte și brânză. Si multe am mai invatat de la ei... Au organizat multe concursuri pentru toate gospodinele, la multe am participat si eu si pe unele le-am castigat, obtinand astfel premii de neuitat, pe care le zaresc zilnic in bucataria mea....Si pentru aceasta le multumesc pentru ca exista ! Sa speram ca aceasta colaborare va mai dura inca multi ani inainte...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise