GAZPACHO

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mari,
  • 1 castravete,
  • 1 ardei gras,
  • 1 catel de usturoi,
  • ulei de masline,
  • oter de vin,
  • sare;

Mod de preparare

1. Rosiile se spala, apoi se tin 30 sec. intr-un vas cu apa clocotita, pentru a se decoji mai usor.

2. Ardeiul si castravetele se curata si se taie cubulete, usturoiul se piseaza. Gazpacho se poate prepara tocand legumele foarte marunt sau pasand legumele cu mixerul pana la consistenta unei paste. Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Se serveste rece, cu crutoane de paine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise