GAZPACHO

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mari,
  • 1 castravete,
  • 1 ardei gras,
  • 1 catel de usturoi,
  • ulei de masline,
  • oter de vin,
  • sare;

Mod de preparare

1. Rosiile se spala, apoi se tin 30 sec. intr-un vas cu apa clocotita, pentru a se decoji mai usor.

2. Ardeiul si castravetele se curata si se taie cubulete, usturoiul se piseaza. Gazpacho se poate prepara tocand legumele foarte marunt sau pasand legumele cu mixerul pana la consistenta unei paste. Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Se serveste rece, cu crutoane de paine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise