Ghebe marinate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ciuperci (ghebe)
  • 3 kg ceapa
  • 1/2 l otet
  • 1,5 l apa
  • 2 linguri sare mare
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri miere de albine
  • piper boabe, ienibahar boabe, foi de dafin,frunza de visin,

Mod de preparare

Ciupercile le speli, le tai fasii, le fierbi 20 minute.Strecori, clatesti sub jet de apa.lasi la scurs.

Ceapa taiata juliene, o treci prin baitzul clocotit obtinut din :otet, apa, sare, miere, ulei, condimente.Asezi un strat de ciuperci, un strat de ceapa, pana umplii borcanul. Acoperi cu baitz clocotit, capsezi. Sterilizezi 40 minute,invelesti borcanele in paturi, lasi sa se raceasca treptat. Este o salata grozava.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise