GHIVECI CU CARNAT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 ardei
  • 3 rosii decojite
  • 3 cartofi
  • 1 ardei iute
  • 150 gr. carnat
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa, ardeiul si rosiile felii, se pun la calit un ulei, se adauga cartofii curatati de coaja si taiati rondele subtiri, se condimenteaza dupa gust, iar la sfarsit se adauga carnatul taiat rondele si ardeiul iute.

Se mai lasa pe foc cca 5 minute.

Pofta buna!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise