Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -100g naut fiert in prealabil
  • -2 ardei capia
  • -2 rosii
  • -1 ceapa uscata
  • -3-4 fire ceapa verde
  • -1 dovlecel
  • -1 ardei gras galben
  • -1 vanata
  • -200g ciuperci pleurotus
  • -100 g cascava
  • -2 oua
  • -1 legatura marar
  • -4-5 catei de usturoi
  • -busuioc
  • -piper
  • -sare
  • -50ml vin
  • -30 ml ulei de masline
  • -ardei iute (obtional)

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte.

Se fierbe separat.

Legumele se spala si se coc cateva minute pe gratar.

Se taie feliute sau fasii.

Se pun toate intrun vas de lut, in care am pus uleiul de masline.

Se adauga condimentele si verdeata taiata marunt,usturoul.

Se adauga ouale batute

Se rade cascavalul deasupra.

Se orneaza cu o jumatate de ardei capia.

Se baga la cuptor pentru 20 de minute.

Se poate servi atat cald cat si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise