Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -100g naut fiert in prealabil
  • -2 ardei capia
  • -2 rosii
  • -1 ceapa uscata
  • -3-4 fire ceapa verde
  • -1 dovlecel
  • -1 ardei gras galben
  • -1 vanata
  • -200g ciuperci pleurotus
  • -100 g cascava
  • -2 oua
  • -1 legatura marar
  • -4-5 catei de usturoi
  • -busuioc
  • -piper
  • -sare
  • -50ml vin
  • -30 ml ulei de masline
  • -ardei iute (obtional)

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte.

Se fierbe separat.

Legumele se spala si se coc cateva minute pe gratar.

Se taie feliute sau fasii.

Se pun toate intrun vas de lut, in care am pus uleiul de masline.

Se adauga condimentele si verdeata taiata marunt,usturoul.

Se adauga ouale batute

Se rade cascavalul deasupra.

Se orneaza cu o jumatate de ardei capia.

Se baga la cuptor pentru 20 de minute.

Se poate servi atat cald cat si rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise