Ghiveci de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1dovlecel
  • 3rosii
  • 3morcovi
  • 3carofi
  • 1/2varza mica
  • 2cepe
  • 100gboabe mazare
  • 1cescuta orez
  • 100g teci fasole vrede
  • sare
  • ulei de palmier
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala, curata legumele se toaca marunt, mai putin varza, care se taie fideluta. Se adauga uleiul, iar, spre final, sarea si patunjelul tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise