ghiveci din legume proaspete cu carne de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cap de piept, ceapa,ulei,morcovi,telina radacina,
  • cartofi, ardei gras, varza alba, vinete, dovlecei, conopida, bame, fasole verde, mazare, rosii, pasta de tomate, sare,piper , usturoi, patrunjel verde, otet, vin alb,

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa,se adauga pasta de tomate si treptat aproximativ 1 l de apa fiarta , se continua fierberea.Separat in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere .Dupa ce s-au inabusit , se adauga usturoi ,sare si piper. Legumele inabusite se asaza peste carnea fiarta , iar deasupra se asaza rosii si se completeaza cu apa fiarta pana ce se acopera legumele.

Se introduce vasul la cuptor iar cand sunt aproape fierte toaate componentele , se adauga vin si patrunjel verde apoi se continua fierberea inca 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise