Gnocchi cu nuca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste italiene gnocchi
  • unt
  • zahar
  • nuca macinata
  • 1plic zahar vanilat

Mod de preparare

Un pachet de gnocchi italian,se pune in apa care fierbe cu un pic de ulei si sare.Separat intr-un bol se pun 2 linguri de unt,2 linguri de zahar,3-4 linguri de nuca macinata si un plic de zahar vanilat si un praf de scortisoare

Pastele se fierb cca.7-10min,apoi se clatesc si se pun peste unt.Se amestece bine si se servesc fierbinti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise