Gnocchi cu nuca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste italiene gnocchi
  • unt
  • zahar
  • nuca macinata
  • 1plic zahar vanilat

Mod de preparare

Un pachet de gnocchi italian,se pune in apa care fierbe cu un pic de ulei si sare.Separat intr-un bol se pun 2 linguri de unt,2 linguri de zahar,3-4 linguri de nuca macinata si un plic de zahar vanilat si un praf de scortisoare

Pastele se fierb cca.7-10min,apoi se clatesc si se pun peste unt.Se amestece bine si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise