gogosari acri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg ardei
  • 1kg zahar
  • o cana de sare
  • 2 kg de otet
  • conservant (cam o lingurita)

Mod de preparare

se spala si se taie pe jumate gogosarii, se aseaza intr-un lighean se pune zaharul, sarea, otetul si conservantul peste gogosari. se lasa la macerat 24 de ore, se amesteca din cand in cad ca gogosarii sa se inmoaie si sa isi traga din ingrediente. dupe 24 de ore se aseaza in borcane si se lasa la acrit ca orice muratura. sunt deliciosi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise