Gogosari in suc de rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 10 kg rosii
  • sare, apa
  • frunze de telina.

Mod de preparare

Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.Gogosari ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosari dintr-un borcan (in suc)lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni..

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise