Gogosari murati

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8kg.gogosari
  • 600gr.otet
  • 400gr.zahar
  • 6linguri sare grunjoasa
  • un conservant.

Mod de preparare

Gogosarii se spala,se curata de cotoare si seminte si se taie julien(fideluta putin mai lata).Se pun intr-un lighean mai mare,se adauga peste ei restul ingredientelor,se amesteca bine si se lasa asa 24 de ore.Din cand incand se mai amesteca.In borcane se aseaza pe fund o feliuta de hrean.boabe de piper si foi de dafin(2-3).Se pun gogosarii,se indeasa bine si se pune deasupra zeama pe care au lasat-o.Sepune capacul bine strans si se aseaza in camara. Nu va faceti griji ca nu ii oparim sau ca nu o sa aveti destula zeama.Garantat ca veti fi multumite.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise