gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150ml apa sau lapte
  • 75ml ulei
  • un praf de sare
  • 150 g faina
  • 3-4 oua
  • 100 g sirop fructe sau miere sau zahar vanilat
  • ulei ptr prajit
  • scortisoara.

Mod de preparare

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede pana se desprinde aluatul de pe vas.vasul se da la o parte si dupa ce s-a racit putin se adauga pe rand ouale amestecand bine dupa fiecare.cu o lingura inmuiata in ulei se iau bucati mici din aluat,se pun intr-un vas cu ulei infierbantat si se prajesc pana ce se rumenesc se pot unge cu sirop de fructe sau cu miere si se tavalesc in scortisoara sau se pudreaza cu zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise